Durata de livrare: 2-3 zile
Boabele de cacao nibs sunt de fapt miez boabe din fructul arborelui de cacao. Conțin o importantă cantitate de antioxidanți, dintre care polifenolii, catechinele și epicatechinele, care ne ajută în lupta contra radicalilor liberi.
Miezul din boabele de cacao nibs se obține prin îndepărtarea peliculei de pe boabe și sfărâmarea acestora. Miezul din boabele de cacao nu are zahăr și conține o importantă cantitate de magneziu - necesar pentru sănătatea oaselor, dinților, inimii, mușchilor și a nervilor; fiind și o sursă importantă de fier, mangan, zinc, crom și vitamina C. De asemenea, conține din abundență feniletilamina care ajută la creșterea puterii de concentrare și combate depresia pe cale naturală.
Consumul de cacao crudă reduce și riscul afecțiunilor cardiovasculare. Boabele de cacao au proprietăți benefice care le fac utile în lupta organismului împotriva colesterolului rău și ne ajută să pierdem în greutate. Ele sunt remediul natural împotriva grăsimilor "rele", reducând semnificativ glicemia, iar consumul zilnic al acestor minunate "semințe" previne diabetul și obezitatea. Ne fac bine pentru că sunt un optim stimulant al metabolismului, având totodată un anumit efect vasodilatator și diuretic.
Compușii din cacao stimulează eliberarea de endorfină și serotonină - hormonii fericirii.
Cacaoa nibs în stare crudă are de 4 ori mai mulți antioxidanți decât ciocolata neagră și de 20 de ori mai mulți antioxidanți decât afinele.
Profitați de beneficiile minunate ale boabelor de cacao consumând zilnic acest remediu natural extrem de aromat.
Mod de folosire cacao nibs bio: se pot consuma ca atare sau se pot măcina și folosi la diverse shake-uri, deserturi, băuturi, etc. sau sunt o combinație excelentă cu amestecuri din fructe uscate sau proaspete, iaurturi, semințe etc.
Ingrediente: boabe crude de cacao bio, nibs, din agricultură ecologică, curățate și sfărâmate.