Durata de livrare: 2-3 zile
Migdalul este un arbore longeviv, originar din Persia, Siria și Nordul Africii, intens cultivat în sudul Europei, Asia și Africa, pentru fructele sale drupe ale căror cotiledoane sunt comestibile sau faina de migdale. Arbore sacru în Antichitatea greacă, migdalul este un simbol al esenței divine ascunse, precum miezul în coajă în fiecare om.
Faina de migdale bio conține: 45-55% ulei gras, 20% proteine (amandină), glucide, 1,3 - 1,5 % enzime, sfingolipide, steroli, alfatocoferol, vitamine din grupul B (B1, B2, acid pantotenic, acid folic), carotenoizi, substanțe minerale (fier, zinc, cupru magneziu, fosfor), substanțe azotate.
Faina de migdale bio constituie o sursă naturală de antioxidanți, dar și de alți nutrienți cu rol bine definit în procesul de prevenție cardiovasculară. Faina de migdale are un nivel mult mai redus de carbohidrați față de făinurile din cereal.
Ideală pentru dietele care restricționează carbohidrații și pentru prăjituri datorită gustului.
Ingrediente: faina de migdale bio, fără coajă din agricultură ecologică.