Fasolea mung bio, are un conținut ridicat de nutrienți printre care: mangan, potasiu, magneziu, fosfat, cupru, zinc și diverse vitamine B.
Durata de livrare: 2-3 zile
Fasolea Mung bio este un soi de leguminoasă mică și verde din aceeași familie cu mazărea și lintea, este o sursă bogată de proteine, fibre, antioxidanți și fitonutrienți. Deși în cele mai multe părți ale lumii este mai puțin populară decât alte varietăți de leguminoase, cum ar fi năutul sau fasolea neagră, fasolea mung are multe beneficii pentru sănătate!
Condumul de fasole mung bio aduce un conținut ridicat de nutrienți printre care: mangan, potasiu, magneziu, fosfat, cupru, zinc și diverse vitamine B.
Constituie un aliment consistent, fiind bogat în proteine, amidon rezistent și fibre alimentare.
Datorită densității sale nutritive ridicate, fasolea mung este considerată utilă în protejarea contra unor boli cronice, asociate cu vârsta, printre care boala de inimă, cancer, diabet și obezitate.
Boabele de fasole mung bio uscate pot fi consumate crude, gătite (întregi sau despicate), fermentate, sau măcinate sub formă de făină.
Ingrediente: fasole mung bio din agricultură ecologică.