Durata de livrare: 2-3 zile
Nucile caju sunt originare din Brazilia. Nucile de caju conțin: proteine, acizi grași omega-3, grăsimi de bună calitate, vitaminele B, E, K. Sunt o sursă excelentă de minerale (calciu, potasiu, magneziu, fosfor, seleniu, zinc).
Aceste nuci de caju au foarte multe beneficii importante pentru organismul nostru: împiedică apariția unor boli de inimă; păstrează oasele puternice și sănătoase, datorită conținutului ridicat de magneziu pot preveni cancerul și pietrele la vezica biliară; promovează o mai bună digestie datorită fibrelor pe care le conțin și ajută la slăbit; scad riscul de obezitate.
Gustul său foarte plăcut dar și calitățile sale de a înlocui cu succes smântâna și alte produse lactate, au adus caju în atenția vegetarienilor dar și a celor care doresc puțină varietate și vor să încerce ceva nou și delicios.
100 g de caju au aproximativ 533 kcal, este una dintre semințele cu cel mai mare aport de energie.
Nucile de caju se pot consuma ca atare sau prăjite, în diverse combinații cu legume, sosuri, cereale și deserturi (înghețată, prăjituri, torturi).
Ingrediente: nuci de caju bio din agricultură ecologică 500g.