Orezul negru integral bio este bogat în antioxidanți numiți antocianine, ce previne formarea radicalilor liberi, încetinește îmbătrânirea și previne bolile.
Durata de livrare: 2-3 zile
Plantă erbacee asiatică, cultivată intensiv pentru semințele sale utilizate în alimentație.
Orezul negru bio este bogat în antioxidanți numiți antocianine, ce previne formarea radicalilor liberi, încetinește îmbătrânirea și previne bolile.
Culoarea sa roșie închisă, aproape de negru, este dată de bogăția în aminoacizi, fibre, fosfor, vitamina B5, și minerale (calciu, fier, zinc, seleniu). Orezul negru are aromă de nucă și de pâine proaspăt coaptă, atunci când este gătit.
De asemenea, extractul de orez negru bio ajută și la reducerea colesterolului. Consumarea unei porții de orez negru în fiecare zi ar putea conduce la întărirea sistemului osos și a celui muscular, la energizarea organismului și la prelungirea tinereții organismului.
Totodată, consumarea de orez negru ajută la îmbunatățirea memoriei și la fluidizarea circulației sangvine. Orezul negru se poate include și în dieta celor care suferă de diabet.
Ingrediente: orez negru bio din agricultură ecologică.